hej

sitter nu å kollar på inspellat cm å dricker energi dryck.! blev drygt 2 liter igår:D nu snöar det jävuls mkt å det är inte lite snö heller! å mercan som står " naken " ute:( nu laggar denhär datorn blatte å fläääääääääschar hela tiden. nu vill den inte ändra redigerare heller så de blir inge bilder heller..

hejsandusomtittarpådennarubrik!

Hejsan, sitter med evelina nånstans i skolan:s vi är blonda å bästigast!;0 nyss så blev cassandra nerskjuten av en snöboll för hon är cass:pppp sen sitter vi å pratar massa flummmyskogrejer ! Evve är bäst i världen med!<3 hon bröt sig in på min blogg i mårsee;)

.

Hejsan, tänkte bara bloggreapa gurka litegran. Och han är bäääääääst<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3 hejdååååååå

men åhhh

Har tyskaläxa till imorgon- såklart är den inlåst i skåpet, å de ä inte mitt fel. De va nån jävla p:12 som har tagit min nyckel, från klassrummet, från nyckelknippan-,- Har 47 sidor svenska, svenskan lämnade jag under skåpet i fredags gör jag inte skulle hinna lägga in dom i skåpet. Såklart på onsdag var dom borta-,- JÄVLA SKOLA Å JÄVLA MÄNNISKOR SOM INTE KAN LÅTA MINA SAKER VARA IFRED! Sen måste jag förbättra matten med ... Å jag måst börja skärpa mejj på lektionerna så jag får bättre betyg...

die politzai

Nu snart kommer polisen å ska prata om klotter å kränk! Nu sitter jag å bloggar i klassrummet å hoppas att jag inte behöver lämna in mobilen. Imårrn hadde vi special lektion då vi skulle forska å skriva om vårat drömmyrke;) sjikt kul för jag ä 27283% säker på att jag ska köra en perkele lastbil!;)<3 dom ä fina små djur;) polisen har inte kommit än... Hoppas vi slipper för polisennn sauuuuk kaaauuuuk. Idag ä de ungsstekt falukorv till mat, tur att jag får annan mat;)

hej

Efter skolan så for jag till evelina å deras nya lägenhet;) vi såg lite bilar 2 å sen drack vi lite glocken! Sen drog vi å skulle skrämma vilma men de gick inte så braaD: men vi va med vilma då ( eller jag drog å cyklade med måns) å sen gick jag ner å såg criminal minds med evve å vilmss!;) sen drog vi till ug å va med Alex å alma:D sen blev jag LESS på mejsjälv å drog hem... Nu har jag fått i mej kyckling å ser Moonshiners(några som bränner brännvin i skogen) imårrn ä de skola .. Hatar skola å dess tjat. 47 sidor i lexor! Sen har jag dumpat hörlurarna nånstanns:s... ÅÅÅÅÅH jag vill t stan å shoppa med mina kompisar ... Köpa kläder å sånt .... De va asalänge vi for t stan bara vi 3:s men sen längtar jag till sommarn då vi ska grilla hela gänget å så:D nu ska jag se tv å träna sen.

tist tirk

Sitter å hör på nån "skräck" historia... Trååååk.. vi har svenska btw... Sen har vi mat, det är fiskgratäng..;( så sjukt äckligt.

skåååln

Sitter nu å bloggar på skolan, i vår korridor( stav )! Vilma flätar håret på Rebecka som pratar med jonna typ:s nu har vi klassråd snart! Så jag ska dra nu ....

reklam

Är det meningen att man ska misstolk domhär elskling reklamerna? " jag föreslog för roffe att vi skulle elska igår" men han tyckte att det räckte med att vi hadde älskat en gång i år redan! Å " igårnatt elskade vi 3 gånger, i lägenheten, villan å sommarstugan, det tog bara 5 minuter sen var det klart" VAFAN ska elbolag ha så äckliga reklamer?;0 å sen hatar jag alla SÅNNA här sångreklamer:En ennnnkeeel fråååg,a Haaar riik fluxxxxzat freeeescchhhhhhh iddaaaaaag? Å alla 118 800 å eniro å alla skitreklamer.

jo det kan jag!

Dehär lovet har ju varit lite blandade känslor, "ska glömma de dåliga bakom mejj!" de borde inte va så svårt. Men lovet slutade bra både igår med smällarnA å idag med smällarna( inga avsprängda fingrar ) inga skador förutom i plånboken;) sen har jag hunnit sola idag!;) sen har jag skött om gamm mercan å ahahaha ut lite vatten från golvet som läkt in:( men sen grillade vi lite renskav med!;) gott som vanligt;) nyss så tränade jag lite å så;) så nu har man tighta upp Sig lite! Nu ligger jag å lyssnar på 90,9! Nån u2 låt nu!:) jag beklagar över att det inte är så mkt bilder ;( det är darför jag bloggar i mobilen å min mobil ä så psykad så den kan inte ladda upp bilder:S jaja jag ska blogga miiiket i veckan ha jag bestämt;) tjuuu

RSS 2.0